Project Description

Stockbridge Amphitheater and Park

Details:

Client: City of Stockbridge, GA

Location: Stockbridge, Georgia

Status: Under Construction

Highlights:

  • Seats 3,200 people

  • Anchored by City Hall

  • A landscape architecture + architecture collaborative effort

Description:

The Stockbridge Amphitheater and Park sits directly behind Stockbridge’s City Hall, and anchors an anticipated mixed use development surrounding the city center. The amphitheater seats approximately 3,200 people with a combination of fixed seating, and terraced lawn seating that can be used for open festival seating, table seating, or folding chair seating. The amphitheater includes two concessions building, a will call / office building, and one standalone restroom building.

An additional restroom sits on top of the green room as part of the VIP roof deck. TSW’s Landscape Architecture studio led the site planning process and completed the design of all exterior elements. TSW’s Architecture studio designed all buildings in the project. The materials and forms seek to create a unique and striking space, that fits comfortably with the traditional design of the adjacent City Hall and landscape.